Intervenciรณ d’urgรจncia a la xarxa de proveรฏment d’aigua a diferents carrers de Sellent

๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ง๐œ๐ขรณ ๐’๐ฎ๐ซ๐ รจ๐ง๐œ๐ข๐š ๐ž๐ง ๐ฅ๐š ๐ฑ๐š๐ซ๐ฑ๐š ๐๐ž ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฏ๐žรฏ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐š๐ข๐ ๐ฎ๐š ๐š ๐ฅ’๐€๐ฏ๐ข๐ง๐ ๐ฎ๐๐š ๐๐šรญ๐ฌ ๐•๐š๐ฅ๐ž๐ง๐œ๐ขร  ๐ข ๐ž๐ฏ๐š๐œ๐ฎ๐š๐œ๐ขรณ ๐๐ž ๐ฉ๐ฅ๐ฎ๐ฏ๐ข๐š๐ฅ๐ฌ ๐š๐ฅ ๐œ๐š๐ซ๐ซ๐ž๐ซ ๐๐จ๐ฎ. Sellent millora la xarxa de proveรฏment d’aigua i l’evacuaciรณ de pluvials amb la colยทlaboraciรณ de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergรจncia Climร tica i Transiciรณ Ecolรฒgica.

L’objectiu de l’obra ha sigut reduir les fugides d’aigua i evitar inundacions en temporada de moltes pluges

La subvenciรณ concedida va pujar a 14.422 โ‚ฌ i la inversiรณ de l’ajuntament ha sigut de 16.796 โ‚ฌ.

 

caValenciร 
es_ESSpanish caValenciร