Salutació de l’alcaldesa

Un nou portal més dinàmic, interactiu i a l’abast de tots els nostres ciutadans. Vivim en la societat de la informació, la comunicació digital s’ha posat al capdavant de les noves tecnologies i l’Ajuntament de Sellent assumeix nous reptes i fa un pas més cap a la modernització de l’administració.

És un plaer donar-vos la benvinguda a esta web de l’Ajuntament de Sellent, un lloc des d’on volem facilitar l’accés a tota la informació municipal i una porta oberta a l’Ajuntament.

Dinamitzar i millorar aquesta pàgina web, ha sigut un dels projectes que des d’aquesta Corporació hem volgut desenvolupar, i ho hem fet perquè tots els veïns de Sellent puguem accedir a la
informació del nostre poble, informació que al mateix temps treballem perquè siga la més completa possible. Internet és el camí que les noves tecnologies ens ofereixen.

És una via d’accés als serveis municipals, és una forma fàcil de conèixer els nostres projectes i en definitiva, és una oportunitat única perquè l’Ajuntament entre en les nostres cases i també,
perquè tots els ciutadans ens comuniquem amb el Consistori d’una forma més directa i fluida.

En nom de la Corporació que tinc l’honor de presidir, vos convide a participar, a interactuar amb nosaltres, i així formar part de la comunitat, perquè volem que formeu part del vostre Ajuntament, l’Ajuntament de Sellent.

Raquel Sancho Reig
Alcaldessa de Sellent