Skip to content

Saluda de l’alcaldia

Un nou portal més accessible, dinàmic, interactiu i a l’abast de tota la nostra ciutadania. Vivim en la societat de la informació i la comunicació digital s’ha posat al capdavant de les noves tecnologies.

L’Ajuntament de Sellent assumeix nous reptes i fa un pas més cap a la modernització de l’administració. Per això d’aquesta web, la vostra web, el vostre Ajuntament digital. És un plaer donar-vos la benvinguda a esta web de l’Ajuntament de Sellent, un lloc des d’on volem facilitar l’accés a tota la informació municipal; en definitiva, una porta oberta a l’Ajuntament. 

Per això, la nostra web també facilita l’accés a totes les persones majors i a aquelles amb discapacitat visual o auditiva a través del PAU (Panell d’Accessibilitat Universal) que inclou llengua de signes, locucions i pictogrames. 

Tenim molta il·lusió de treballar pel nostre poble, volem que sigueu una ciutadania activa on qualsevol dubte o suggeriment ens la traslladeu perquè podem treballar amb ella. Entre tots i totes anem a situar a Sellent al lloc que es mereix.

Donar-vos les gràcies per part de la corporació per confiar en nosaltres i donar-nos aquesta oportunitat de regir la nostra localitat. Volem treballar per a tots i totes vosaltres i que participeu e interactueu amb nosaltres. Volem que formeu part del vostre Ajuntament.

JORDI SAN MARTÍN BONO

ALCALDE DE SELLENT