Skip to content

Sellent estrena la seua nova pàgina web per a potenciar la transparència municipal

Nova imatge de la web del ajuntament de Sellent
Nova imatge de la web del ajuntament de Sellent

Sellent es reinventa amb una nova imatge en el portal municipal. Un aspecte molt més actual i renovat, per a adaptar-se a les demandes de la comunicació, que cada vegada són més exigents pel que fa a la transparència municipal.
Sellent ha estrenat la seua pàgina web, renovada i amb dissenys dinàmics, moderns i d’última generació. El nou espai web, a més, inclou algunes característiques que no oferia l’anterior portal i per això, el salt que ha donat, a més de qualitatiu, és quantitatiu, ja que ofereix continguts amb més qualitat però a més, també nous serveis a la ciutadania. Entre ells, els més destacats són els de transparència municipal, que pretenen generar confiança en els habitants de la localitat sobre la gestió del consistori. Apartats com la “Bústia Ciutadana”, en la qual els veïns i veïnes de Sellent poden fer arribar qualsevol consideració al consistori de manera telemàtica o la pestanya “Transparència”, mitjançant la qual es poden consultar tant plens com ordenances municipals, a més d’informació pressupostària.

Tot amb l’objectiu de mostrar el funcionament de la casa consistorial a les veïnes i veïns. La nova pàgina web cerca ampliar i reforçar la transparència, l’activitat pública i garantir el dret d’accés a la informació que garanteix un bon govern regit pels responsables públics.
La web facilita l’accés fàcil a tots els veïns perquè puguen estar informats sobre la gestió i utilització dels recursos públics de l’entitat local. “Renovem la nostra imatge però amb l’únic objectiu d’aconseguir una major transparència i un nivell de gestió municipal eficaç, productiu i pròxim a la ciutadania. És l’objectiu principal del nou espai web, la nova cara de l’ajuntament en la important esfera digital que ajuda, en aquests temps de pandèmia i obligatòria distància social, a realitzar gestions municipals sense haver d’acudir personalment al consistori”, addueix Raquel Sancho, alcaldessa de la localitat.