Skip to content

Sellent inclou al comerç en el concurs d’il·luminació i decoració de façanes i balcons

Amb el propòsit ferm d’engalanar els carrers del municipi i d’omplir de color Sellent durant les dates nadalenques, el consistori ha organitzat la segona edició del “Concurs d’il·luminació i decoració nadalenca de façanes i balcons”.

Sellent busca aconseguir una imatge més atractiva i més acollidora del municipi i per a això intentarà implicar la gent de la localitat i ara i com a novetat, aquest any, també als comerços del municipi, als quals el consistori ha aportat un total de 250 € perquè puguen preparar premis.

En total, cada establiment prepararà dues cistelles, lots o similars valorades en 25 € cadascuna. La proposta guanyadora es farà pública el 18 de desembre després d’un temps de deliberació del jurat, format per l’alcaldessa i la corporació municipal, que passaran casa per casa valorant entre d’altres, criteris com el disseny estètic, la destresa i la dificultat, la sostenibilitat i l’estalvi energètic i l’originalitat. A més, també es recomana utilitzar il·luminació de baix consum. Una vegada vistes les cases, hi haurà dos premis valorats en 125 € cadascun per les dues cases que presenten una decoració més atractiva a Sellent.

Cartell del segon concurs d'il·luminació i decoració de façanes i balcons
Cartell del segon concurs d’il·luminació i decoració de façanes i balcons