Skip to content

Sellent organitza una campanya solidària de recollida de joguets perque cap xiquet es quede sense Nadal

Amb el lema “Reis Solidaris a Sellent”, el consistori de Raquel Sancho organitza per a este Nadal una campanya solidària que té el propòsit de que cap xiquet o xiqueta es quede sense joguets com a regal en estes dates assenyalades.

Per això, des de l’Ajuntament s’anima a la població a participar en una campanya per una bona causa i amb l’objectiu de fer que els nadals siguen un poc més especials per a aquelles persones que són desfavorides. Els veïns que desitgen participar en esta campanya solidària hauran de fer el lliurament dels joguets a l’Ajuntament de Sellent entre el 9 de desembre i el 22. Quan siguen tots recollits es farà entrega dels mateixos a l’associació Gent de la Consolació de Xàtiva. “

L’objectiu d’aquesta campanya és clar: ajudar a la gent que més ho necessita. Un simple gest com aquest d’entregar un joguet, pot suposar un somriure a la cara d’un xiquet o una xiqueta que ho està passant malament i que té dret a gaudir de la il·lusió d’estes dates. Espere que la ciutadania es bolque en esta iniciativa perquè la solidaritat no ha de faltar a les persones i Sellent és un poble solidari i compromès amb qualsevol causa de este tipus”, ha afegit Raquel Sancho, alcaldessa de la localitat.

Cartell dels reis solidaris de sellent
Cartell dels reis solidaris de sellent