Skip to content

Gràcies per tot el treball contra la COVID-19, llauradors

Com Alcaldessa-Presidenta i en representació de la Corporació Municipal i de tot el Poble de Sellent, vull traslladar el nostre sentit agraïment per la col·laboració que estan realitzant en les tasques de desinfecció y prevenció front al COVID-19 a estes empreses i llauradors, que des del minut u, es van oferir desinteressadament per a dur-les a terme:

  • BOLLO INTERNATIONAL FRUITS
  • COOPERATIVA AGRICOLA NTRA SRA DE L’ORETO COOP.V.
  •  MANOLO SANCHO MARTI
  • SALVA LLORENS SANCHO

Ens ha tocat passar una crisi molt dura, una crisi sanitària que ha costat la vida a moltíssimes persones i on molts sectors com els sanitaris han donat la vida per a salvar altres vides. On encara, a dia de hui, estan lluitant per a poder combatre aquest enemic invisible, que pareix que ha vingut per a quedar-se entre nosaltres.

Però vosaltres, aquest sector tan immerescudament oblidat i tan important per a tots i totes, no heu dubtat ni un segon en traure els vostres tractors de manera voluntària per a polvoritzar els carrers de la nostra població per a protegir-nos i combatre a aquest enemic tan dur.

Ens reiterem en l’agraïment per acte de generositat i vos situem com uns grans herois en aquesta pandèmia que desgraciadament estem patint totes i tots.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES, LLAURADORS!

Raquel Sancho Reig, Alcaldessa de Sellent.

Llauradors ajudant desinteresadament en la lluita contra el COVID-19
Llauradors ajudant desinteresadament en la lluita contra el COVID-19