Skip to content

Sellent inverteix més de 530.000 euros en la millora d’infraestructures i serveis 

Millora constant. Durant els dos últims anys Sellent ha demostrat, amb la inversió de més de mig milió d’euros, la seua aposta per la millora, reforma i instal·lació de noves infraestructures i serveis amb la finalitat d’adaptar el municipi a un futur modern, més còmode i compromés amb el medi ambient. Durant l’any 2022, l’Ajuntament de la localitat va instal·lar tres ordinadors a la biblioteca per un valor de 2.413 euros; va fer canvis en la gespa de la pista de pàdel per 4.979 euros; va comprar nou mobiliari urbà per un import de 1752 euros; i va repartir poals de fem als veïns i veïnes, seguint el pla local de gestió de residus, per valor de 529 euros. A més, també es va actuar d’urgència en el Carrer Nou i l’Avinguda del País Valencià, on es van fer tasques de proveïment i sanejament en la xarxa d’aigua.

També es va procedir a la renovació de l’enllumenat públic; la remodelació de la xarxa d’aigua potable al Carrer Bonaire i Vicent Blasco Ibáñez; i la instal·lació d’una vàlvula reductora de pressió amb obra civil amb un import total de 70.000 €. A més s’ha condicionat una zona d’ombra al col·legi públic José de la Penya Sanchis i una zona de jocs al pati, a més del canvi de portes de l’interior del col·legi per a millorar la climatització i adaptar-se a la nova normativa d’accessibilitat. Per últim, també s’ha executat la instal·lació de plaques fotovoltaiques a l’edifici d l’ajuntament i al col·legi municipal.

Durant estos primers mesos de 2023 està prevista l’execució de nous projectes. Per exemple, amb 40.000 euros es millorarà la gestió i conservació d’espais naturals, així com l’eliminació de canyes en el Barranc Bono. Similar a esta, però per un valor de 21.678 euros s’ha realitzat una inversió en la gestió forestal i la prevenció d’incendis a la Font del Pinar. Es crearà una via de ciclo-vianants d’interés natural unint Sellent i Estubeny per valor de 42.111 euros. També s’instal·laran càmeres per a la gestió del trànsit en el nucli urbà per 15.800 euros. S’inclourà la senyalització turística de la Font de la Pineda per 7.200 euros i l’estabilització del Talús de Dalt per 45.000. Finalment, per al Pla d’Inversions 2022-2023 s’ha inclòs la construcció d’una nova planta en l’edifici multiusos municipal per valor de 267.561 euros i la instal·lació d’un parc fotovoltaic amb acumulador per a l’autoproveïment de l’enllumenat públic per 66.890 euros.

 

DJI_0633
DGV08034