Skip to content

Sellent tanca la VII Edició del Open de Pàdel amb un extraordinari nivell de tots els seus participants

L’evolució de nivell en qualsevol tipus d’esport és un procés natural, fins i tot, en les seues competicions més locals. Sellent va acollir del passat 4 al 8 d’agost la setena edició de la seua Open de Pàdel, en una ferma aposta del Consistori Municipal per l’esport, la vida sana i els valors del respecte i la competitivitat. Esta vegada, en una edició marcada per la incertesa de què anava a permetre fer o no la pandèmia, la competició es va dividir en dues categories, segons el nivell. En la primera categoria es va entregar un premi en metàl·lic de 120 euros, al costat d’un trofeu que acreditava la seua condició de campions. A més, els subcampions van rebre un altre trofeu, junt a 80 euros en metàl·lic. En la segona categoria, tant campions com subcampions també van rebre el seu trofeu. La diferència va residir en el premi econòmic, que en esta categoria es va basar en 60 euros en material esportiu per als guanyadors i 30 euros en material esportiu per als subcampions. Rafa i Gustavo es van fer amb la primera categoria en vèncer en la final a la parella formada per Javi i Carles, mentre que en la categoria B, van anar Rodrigo i Borja els que van poder alçar el trofeu de campió, deixant com a subcampions a Óscar i Borja.

Participants de l'Open amb Raquel Sancho
Participants de l’Open amb Raquel Sancho

A més, tots els participants van rebre una samarreta de regal. Des de l’alcaldia, Raquel Sancho ha agraït la implicació dels organitzadors i patrocinadors en l’esdeveniment: “És una de les grans cites esportives de Sellent. Ja són 7 edicions del torneig les que es duen a terme.

Participants de l'Open amb Raquel Sancho
Participants de l’Open amb Raquel Sancho

S’està creant una afició molt bonica i molt sana per l’esport de raqueta que no s’entendria sense el gran paper que fan els organitzadors ni, per descomptat, els patrocinadors que col·laboren amb el torneig. Des de l’Ajuntament treballarem perquè es mantinga esta gran idea i, a més, vaja incrementant la seua dimensió en les seues pròximes edicions”.

Participants de l'Open amb Raquel Sancho
Participants de l’Open amb Raquel Sancho